La teva cistella : 0,00 €
Truca al 938 21 10 69 o envia un Whatsapp! 600 52 20 36

CONDICIONS DE COMPRA I ENVIO:


Darrera tallerflor.com hi ha l'empresa floristeria El Vall s.c.p. Floristeria El Vall la formen professionals amb més de trenta anys d'experiència. Tots els treballs amb flors exposats a la web són fets artesanalment en el mateix moment de compra. Les fotos adjuntes doncs, són orientatives. La flor canvia cada setmana i en variem les classes i colors. Tot i que els productes exposats són els habituals no assegurem poder tenir-los exactament els mateixos en stock. És per això que no podem assegurar-te el mateix exacte que el de la fotografia. Sempre però intentarem seguir les games cromàtiques que ens indiquis i les formes desitjades. Si hem de substituir algun element sempre serà per un altre de igual o major valor.



1. formes de pagament


Pots elegir un de les següents opcions:

- Pagament amb targeta: El sistema Servired de BBVA us permet efectuar els pagos online amb targeta bancària de forma segura. Es poden utilitzar targetes de crèdit, dèbit i prepagament de qualsevol entitat bancària. Les dades s'introdueixen a la pàgina segura de Servires i en cap moment ens quedem nosaltres amb les vostres dades bancàries.


- transferència bancària: El pagament per transferència bancària pot tardar fins a tres dies hàbils a ser validat per nosaltres, depenent del sistema utilitzat. Els encàrrecs que no es paguin en els següents dos dies hàbils seran cancel·lats.


- pagament a la botiga: El pagament a la mateixa botiga es pot utilitzar tan pels encàrrecs que es recullin al a mateixa botiga com pels que tinguin transport tenint en comte que no s'entregaran fins haver liquidat la totalitat de el import. D'igual manera, els encàrrecs que no es paguin en els següents cinc dies hàbils seran cancel·lats.


2. mètode d'entrega


Les flors no viatgen bé, per tant, ens encarreguem nosaltres mateixos de les entregues. Només podem garantir l'hora d'entregues bodes i funerals. En altres casos es farà el possible per adaptar-nos al màxim possible. En cas d'absència de la persona que rep l'encàrrec se l'avisarà per telèfon per concretar una altre hora d'entrega. Si l'absència es continuada s'avisarà al receptor perquè passi a recollir-ho en una de les botigues físiques.

El cost de les entregues es calcula per kilometratge:

                 - Berga ciutat:  de 0- 20€ de compra;  5.00€ / més de 20€ de compra; envio gratuït/.


                - Avià, Graugés i Cal Rosal (fins a 5Km de Berga): de 0-60€ de compra; 7.00€ / més de 60€ de compra; envio gratuït /.


                - Cercs i sant Jordi (fins a 10Km de Berga): de 0-60€ de compra; 7.80€ / més de 60€ de compra; envio gratuït/.


                - Casserres, Castellar del Riu, L'Espunyola, Gironella, Olvan i Vilada (fins a 15Km de Berga): de 0-90€ de compra; 10.30€ / més de 90€ de compra; envio                     gratuït)


               -  Capolat, Castell de l'Areny, Guardiola de Berguedà, Montclar, Montmajor, La Nou, Puig-Reig (fins a 20Km de Berga): de 0-100€ de compra; 14.90€ /                          més de 100€ de compra; envio gratuït /.


                - Borredà, Bagà, Navàs i Prats de Lluçanès (Fins a 25 Km de Berga): de 0-120€ de compra; 17.30€ / més de 120€ de compra; envio gratuït)


                - La pobla de Lillet, Viver i Serrateix (fins a 30 Km de Berga): de 0-150€ de compra; 23.10€ / més de 150€ de compra; envio gratuït)


Si vols que portem algun producte en algun altre lloc posa't en contacte amb nosaltres. Valorarem si nosaltres lo podem portar i sinó li podem encarregar a alguna "floristeria de confiança", tenim una amplia xarxa de coneguts i també el servei de Teleflora.


3. dates d'entrega


Fem entregues tots els dies laborables i també algun diumenge i festiu. Si la teva compra és un regal fes-nos saber en "observacions" quan facis la compra el dia que desitges que la persona ho rebi o el dia que ho vindràs a buscar. Si aquell dia és festiu se li entregarà aquell mateix dia al mati o la vigília d'aquest. Tingues en comte quan facis la compra que tots els muntatges florals els fem nosaltres mateixes i necessitem un mínim de 24 hores per poder-ho preparar. Si vols alguna flor o color en especial has de fer la compra 5 dies abans, de lo contrari no et podem assegurar poder-ho realitzar exacte.