La teva cistella : 0,00 €
Truca al 938 21 10 69 o envia un Whatsapp! 600 52 20 36

CONDICIONS DE COMPRA

1. Condicions de compra

Les presents condicions generals de contractació s'aplicaran a totes les transaccions comercials realitzats a la nostra botiga virtual www.tallerflor.com, en endavant El Venedor. Per més informació sobre El venedor i la nostra política de privacitat consulti l'avís legal.

Li demanem també que llegeixin les condicions de compra i la nostra política de privacitat abans de realitzar l'encàrrec. Si no està d'acord, no hauria de realitzar cap encàrrec.

2. Identificació

Tallerflor.com, el venedor, és una unitat de negoci que pertany a Floristeria El Vall s.c.p. amb NIF J63762595 amb domicili al passeig Rasa dels Molins 25 de Berga. Qualsevol comunicació es podrà dirigir al domicili social o al telèfon 938 211 069 o la direcció de correu electrònic info@floristeriaelvall.com.

3. Activitat

Floristeria El Vall s.c.p. es dedica a la venta de flors i plantes.

4. contingut i informació del lloc web

El venedor es reserva el dret a modificar la oferta comercial presentada al lloc web (modificacions sobre productes, preus, promocions i altres condicions comercials i de servei) en qualsevol moment. El venedor fa tots els esforços dins dels seus mitjans per oferir la informació continguda en el lloc web de forma veraç i sense errors tipogràfics. En el cas que en algun moment es produeixi algun error d'aquest estil, aliè en tot moment a la voluntat del Venedor, es corregiria immediatament. En cas que existeixi un error tipogràfic en algun preu mostrat i que algun client hagués pres la decisió de compra basada en aquest error, el venedor li comunicarà al client aquest error i el client tindrà dret a rescindir la compra sense cap cost per part seva.

Els continguts del lloc web poden, en ocasions, mostrar informació sobre alguns productes. En el cas que la informació facilitada no correspongui a les característiques del producte el client tindrà dret a rescindir la compra sense cap cost per part seva.

El venedor no es fa responsable ni directa ni indirectament de cap informació, contingut, afirmació i expressió que tinguin els productes comercialitzats pel venedor. Aquesta responsabilitat cau sobre el fabricant o distribuïdors d'aquests productes. El client entén que el venedor és tan sols un intermediari entre ell i aquest fabricant o distribuïdor.

5. sistema de venta

Per fer una compra l'usuari pot escollir entre diverses formes de fer-nos arribar el seu encàrrec:

            - Internet a través de la cistella de la compra

            - telefònicament a través del telèfon d'atenció al client: 938 211 069

            - Carta a la direcció indicada més amunt o per correu electrònic info@floristeriaelvall.com

            - Visitant el nostre punt de venta físic.

6. impostos aplicables

Els preus dels productes exposats al lloc web del venedor, inclouen el impost de Valor Afegit (IVA) que, en el seu cas, es del 21%.

Les compres que vagin a ser entregades dins del territori qualsevol dels estats membres de la unió europea estaran subjectes a IVA.

7. forma de pagament

Al formular l'encàrrec, el client por escollir lliurement abonar les compres que realitzi mitjançant targeta de crèdit o altres mètodes. En determinats casos, i per prevenir possibles fraus, el Venedor es reserva la possibilitat de sol·licitar a un client una forma de pagament concreta.

8. forma, costos i termini d'enviament

El client podrà seleccionar la forma d'enviament segons la zona destinatària. El venedor gestiona ell mateix l'enviament dels productes de la zona del Berguedà. De fora la comarca ho fa a través de diferents empreses de transport. Si el transport és fora de la comarca del Berguedà el client s'haurà de posar en contacta amb el venedor per gestionar, si és possible, aquest transport. En el lloc web només és possible fer-ho si la destinació està dins el Berguedà. La data d'entrega al domicili del destinatari depèn de la disponibilitat dels productes escollits i de la zona d'enviament. Els plassos aproximats estan disponibles en l'apartat de la nostra web entregues a domicili. 

9. Drets del comprador i política de devolucions

Els productes mostrats en aquest lloc web són el més semblants als reals intentant mantenir al màxim de fidelitat en els colors però aquests poden variar segons la configuració del monitor. Els treballs florals mostrats són orientatius ja que s'elaboren tots artesanalment i depèn de la flor disponible en cada moment.

El venedor garanteix als seus clients la possibilitat d'anular l'encàrrec en qualsevol moment sense cap cost sempre i quan es comuniqui l'anulació abans que l'encàrrec hagi estat preparat per part dels venedors.

El client disposarà d'un termini d'un dia natural des de la recepció de l'encàrrec si aquest conté flors i plantes, i de set dies naturals si no les conté, per realitzar la devolució de la compra. El client comunicarà al venedor dins del termini estipulat i per qualsevol mitjà admès, el seu desig de exercitar el dret de devolució. El producte a tornar ha de ser entregat juntament amb la factura emesa per Venedor, corrent a càrrec del client els costos de devolució a excepció de quan el producte rebut no compleixi les condicions exposades o hi hagi qualsevol error per part de la part venedora. Aleshores els costos de devolució correran a càrrec de la part venedora. 

El client podrà tornar qualsevol article comprat al venedor sempre que els productes no hagin estat usats i es conservin amb l'embalatge original i en perfecte estat. En aquests casos El Venedor farà la devolució  dels diners de la compra a través d'un abonament a la targeta de crèdit. Els costos d'enviament no es farà la devolució excepte quan hi hagi un error per part de la part venedora en els productes enviats, aleshores si seran retornats.

10. Obligacions del client

El client del venedor es compromet en tot moment a facilitar informació veraç sobre les dades sol·licitades en els formularis de registre d'usuari o de compra i a mantenir-los actualitzats en tot moment.