La teva cistella : 0,00 €
Truca al 938 21 10 69 o envia un Whatsapp! 600 52 20 36

CONDICIONS D'ÚS:

1. Preus

Tots els articles de www.tallerflor.com tenen senyalats el preu de venta amb IVA inclòs (21%), en vigor a Espanya. No tenen inclosos els costos d'enviament.

2. Devolucions

Si per algun motiu no quedes satisfet amb la teva compra, et donem un termini de X dies hàbils a contar des de l'entrega del producte per tornar-lo. El producte ha d'estar en perfectes condicions. El reintegrament te'l farem en un termini de X dies. El cost del transport corre a càrrec del client i no es retornarà en cas que el producte entregat tingui un defecte o un error per part de www.tallerflor.com.

3. Confidencialitat

Per comprar a la nostra botiga online primer t'hauràs de registrar com a usuari on hauràs de proporcionar una sèrie de dades personals. Aquestes dades seran utilitzades únicament per a la correcta gestió de la compra i no seran cedits, compartits ni transferits a tercers.

4. Altres consideracions

Hem intentat que les fotos presentades en la botiga online siguin el més semblants possibles a la realitat. Tot i així sempre i pot haver lleugeres diferències de color. Només es garantirà allò que està escrit. Les flors i plantes de les cistelles, centres i rams poden variar (exceptuant en els casos que així ho indiqui) segons la temporada sempre substituint-les per una altre de igual o major import mantenint la imatge del conjunt. De igual manera poden variar els suports amb els que es presenten els treballs.

En qualsevol moment es podran veure els preus i característiques dels productes però mai s'aplicaran modificacions a compres ja realitzades.

5. Atenció al client

El Taller de flors:

       carrer Lluís Rosal,2  08600 Berga  T. 938 221 883

       horari: matins (dilluns, dimarts, dijous, divendres i dissabte  de 10h - 13h)

             tardes (dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres  de 17h - 20h)

El Vall floristes:

       carrer Rasa dels Molins, 25  08600 Berga  T.938 211 069

       horari: de dilluns a dissabte de 9h - 13h i de 17h a 20h

també omplint el formulari de contacte o a info@floristeriaelvall.com